Ophalen voedselpakket

U kunt uw voedselpakket elke vrijdagmiddag ophalen:

 • Rijssen – Roelf Bosmastraat 47, tussen 16.00 en 17.00 uur
 • Holten – Gebouw Irene, Boskampstraat 6, tussen 14.00 en 14.30 uur

Daarnaast bestaat voor aangewezen clienten de mogelijkheid om op donderdagavond een pakket op te halen

 • Rijssen – Roelf Bosmastraat 47, tussen 19.00 en 19.30 uur
 1. Uitsluitend op vertoon van uw voedselbankpas wordt een pakket verstrekt. Bent u uw pas kwijt geraakt, meldt dit dan bij de coordinator. Nogmaals, zonder pas geen pakket !   
 2. U krijgt éénmaal per week een voedselpakket. Dit pakket is gebaseerd op uw gezinssamenstelling.
 3. Ook kunt u iedere dinsdag tussen 10.00 en 10.15 uur extra groente en fruit ophalen in Rijssen.  Ook kunnen er een aantal andere producten zijn die u mee kunt nemen. Via whatsapp (foto’s) wordt u geinformeerd over de aanwezige voedingsmiddelen. 
 4. Vergeet niet uw voedselbankpasje mee te nemen!
Bijzonderheden
 1. Het pakket kan iedere week variëren van samenstelling. Wij zijn geheel afhankelijk van de supermarkten, bakkers en slagers en wij weten niet wat wij wekelijks ontvangen.
 2. U bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van het voedselpakket, hiervoor dient u twee grote shoppers mee te nemen én een diepvriestas. Zonder diepvriestas worden er geen bevroren producten meegegeven!
 3. Gaat u zorgvuldig om met de inhoud van het voedselpakket. Let goed op de houdbaarheidsdatum en berg de artikelen op de juiste manier op (zie bijlage)
 4. Op vrijdag bent u verplicht uw pakket op te halen (hier heeft u zich immers voor opgegeven), maar op dinsdag is dit vrijblijvend.

Afmelden voedselpakket

Als u uw pakket niet kunt ophalen, voor kortere of langere tijd, dan dient u dit uiterlijk op donderdag voor 18.00 uur  te melden. (06-24 68 50 11)

Ophalen door iemand anders

U kunt iemand anders vragen om uw pakket op te halen, maar deze moet wel uw VB‐pasje meenemen.

Zonder bericht niet ophalen voedselpakket

Komt u zonder tegenbericht op vrijdag 2 keer niet, dan wordt u als cliënt uitgeschreven. Na 3 maanden kunt u zich zelf weer aanmelden bij de voedselbank.