Bent u klant van Voedselbank Rijssen-Holten? Dan kunt u ook gebruik maken van de Kledingbank. Ontvangt u een (bijstands-)uitkering via Gemeente Rijssen-Holten? Ook dan mag u gebruik maken van de Kledingbank.

Hoe meldt u zich aan als klant van de Kledingbank?

  • Ik ben/word klant van Voedselbank Rijssen-Holten.

Dan komt u automatisch in aanmerking voor de Kledingbank en u ontvangt een uitnodiging via de voedselbank. U hoeft hier verder niets voor te doen. Met het voedselbank-pasje meldt u zich bij de Kledingbank.

  • Ik ontvang een uitkering via Gemeente Rijssen-Holten

Via Gemeente Rijssen-Holten ontvangt u een uitnodiging om naar de Kledingbank te komen. Bent u deze uitnodiging kwijt of heeft u toch geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u bij de balie van de gemeente een nieuwe uitnodiging aanvragen. U mag ook op woensdag rechtstreeks naar de Kledingbank komen. Zorg dan wel dat u uw laatste uitkeringsspecificatie én uw ID bewijs meeneemt. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken; u kunt gewoon langskomen.

 Contact

Telefonisch aanmelden kan via de Coördinator Kledingbank, Geke Pluimers op telefoonnummer 06-432 26 345. Bij voorkeur echter via email: kledingbank@oudeplus.nl

Terug naar het overzicht